ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΟ ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Οι Βετεράνοι Ποδοσφαιριστές της Ελλάς Ποντίων και της ΑΕΚ τίμησαν την επέτειο της γενοκτονίας των Ποντίων.

Όμορφες στιγμές έλαβαν χώρα στο φιλικό των Παλαιμάχων της Ελλάς Ποντίων με τους αντίστοιχους της ΑΕΚ στον εορτασμό της επετείου της γενοκτονίας των Ποντίων.

Η εκδήλωση που οργάνωσαν οι Βετεράνοι της Ελλάς Ποντίων, έγινε για να τιμηθεί η μνήμη της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, με επίτιμους καλεσμένους Δημήτρη Μελισσανίδη και βετεράνους της ΑΕΚ, πέτυχε απόλυτα.
Τόσο οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές όσο και ο κόσμος που βρέθηκε στην εξέδρα ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι (1-1 το τελικό σκορ). Όμως, αυτό που έμεινε σε όλους μετά τον αγώνα ήταν κυρίως το μήνυμα που πέρασε η εκδήλωση για τις αλησμόνητες πατρίδες και τη δικαίωση του αγώνα για αναγνώριση της Γενοκτονίας. Άλλωστε, η ΑΕΚ και η Ελλάς Ποντίων έχουν τις ρίζες τους στον ελληνισμό της Μικράς Ασίας και του Πόντου.

Το φιλικό τιμής και μνήμης στα θύματα της γενοκτονίας των Ποντίων, ξεκίνησε με μια ξεχωριστή σέντρα. Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης που έδωσε το παρών στο γήπεδο Ορυζομύλων, μαζί με τη μεγάλη δόξα του παρελθόντος της ΑΕΚ Κώστα Νεστορίδη, έκαναν τη σέντρα στο φιλικό παιχνίδι των Παλαιμάχων της Ένωσης με την αντίστοιχη ομάδα της Ελλάς Ποντίων.
 
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα, δίπλα στον διαιτητή Θεόδωρο Τριανταφυλλίδη, τον Κώστα Νεστορίδη και τον αρχηγό των γηπεδούχων Γιώργο Ξάνθόπουλο.

Όταν κάθισε στον πάγκο δίπλα από τον Θωμά Μαύρο, δεκάδες λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές της ακαδημίας της Ελλάς Ποντίων έσπευσαν στο σημείο για να τον γνωρίσουν από κοντά και να του προσφέρουν μια ανθοδέσμη μαζί με ενθύμια του συλλόγου.


 
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, δέχεται τα δώρα από τα παιδιά της Ακαδημίας της Ελλάς Ποντίων.

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΑΟ ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ: (Προπονητής Γιάννης Ατματσίδης) Δελληγιαννίδης Νίκος, Σαρλάς Τάκης, Ναβροζίδης Γιώργος, Ευθυμιάδης Σάββας, Φωτειάδης Ηρακλής, Ξανθόπουλος Γιώργος, Ατματσίδης Γιάννης, Κεσκενίδης Κώστας, Φωτειάδης Νίκος, Σαββίδης Βασίλης, Ναβροζίδης Κώστας, Ζαρπάτης Γιώργος. Χαλκίδης Γιάννης, Καφαταρίδης Γιώργος, Διλγερίδης Γιώργος, Σωπιάδης Παναγιώτης, Διλγερίδης Κώστας, Χαλκίδης Παναγιώτης, Ευθυμιάδης Μιχάλης.

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΑΕΚ: (Προπονητές Μιχάλης Σιμιγδαλάς Χρήστος Αντωνόπουλος)Ηλίας Ατματσίδης, Δημήτρης Καραγκιοζόπουλος, Στέφανος Πορφύρης, Παναγιώτης Στυλιανόπουλος, Λύσσανδρος Γεωργαμλής, Μιχάλης Καρούσης, Μιχάλης Πιθαρούλης, Χρίστος Αρδίζογλου, Χάρης Κοπιτσής, Λάμπρος Γεωργιάδης, Στέλιος Σεραφείδης(αρχική ενδεκάδα) Μανόλης Παπαδόπουλος,
Θωμάς Λαγινάς, Δημήτρης Ζήσης, Λεωνίδας Δαδίτσος, Δημήτρης Τσιώτρας, Λεωνίδας Χατζικουμαντάρης, Θανάσης Σαρκίρης, Στέφανος Καλεντέρογλου, Μάκης Χατζής, Λάκης Νικολάου.
Με την αποστολή παρόντες και οι Κώστας Νεστορίδης, Θωμάς Μαύρος, Ανδρέας Σταματιάδης, Γιώργος Καραφέσκος, Νίκος Σταθόπουλος, Τάσος Βασιλείου, Κώστας Νικολαϊδης, Άρης Τσαχουρίδης, Στέλιος Κωνσταντινίδης, Νίκος Σεβαστόπουλος








     




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου