ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΟ ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ




Ο Α.Ο. ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ εκτιμώντας την διάθεση για δημιουργική δραστηριότητα και ανάπτυξη του σωματείου μας συνεχίζει το περσινό ταξίδι σε μία περίοδο αναγέννησης και αναδιοργάνωσης. Η επιθυμία και ο στόχος μας επιτεύχθηκε με την διετή ανανέωση της συνεργασίας της ομάδας με την Α.Ε.Κ. F.C. DEVELOPMENT NETWORK, για να εργαστούμε σκληρά, μεθοδικά, προγραμματισμένα, με την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο.

Ένα πάθος…Ένα όνειρο…Ένας σκοπός – ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΤΟ ΜΑΣ.

Έλα να ξεκινήσουμε μαζί αυτό το ταξίδι στα γραφεία της ομάδος για την εγγραφή σου, καθημερινά από τiς 17:00 έως 20:00 και προπονητικά από τις 7 Σεπτεμβρίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΓΗΠΕΔΟΥ ΟΡΥΖΟΜΥΛΩΝ (Για τους ΕΦΗΒΟΥΣ, ΠΑΙΔΕΣ & ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ) & Eleonas Football Club. – ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΩΣ VILLAGE PARK. (Για τους ΤΖΟΥΝΙΟΡ – JUNIOR, ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ-PREJUNIOR,ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ).

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής απαιτείται η συμπλήρωση της αίτησης, και το πιστοποιητικό γέννησης με φωτογραφία επικυρωμένη από δημόσια υπηρεσία (ταυτοπροσωπία). Η ιατρική βεβαίωση θα δοθεί σε κάθε παιδί μετά από ιατρικό έλεγχο που θα πραγματοποιηθεί δωρεάν από την ομάδα.

Στοιχεία επικοινωνίας για πληροφορίες και εγγραφές:
Λυκαβηττού 14 (εντός γηπέδου ΟΡΥΖΟΜΥΛΩΝ)
Αιγάλεω, Τ.Κ. 12244
Τηλ./Φαξ : 210 5616720
Email : a.o._ellaspontion-academy@hotmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου