ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΟ ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Απόκτηση δύο ακόμα ποδοσφαιριστών.

 


Ο Α.Ο. ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ δεν κοιτάζει μόνο το παρόν αλλά επενδύει και στο μέλλον με την ανακοίνωση της απόκτησης των δύο παρακάτω ποδοσφαιριστών.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΜΠΟΣΟΣ (τερματοφύλακας): Γεννήθηκε το 1999. Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από το ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ σε ηλικία 7 χρονών. Αγωνίστηκε για 3 χρόνια στην ΣΑΛΑ με την ομάδα του ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟΥ αλλά και τα τελευταία 6 χρόνια πραγματοποιεί την ατομική του βελτίωση με ένα εκ των κορυφαίων προπονητών τερματοφυλάκων ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΓΡΙΟΓΙΑΝΝΗ. Τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με την φανέλα του ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ στο πρωτάθλημα της Γ΄ ερασ. ΠΕΙΡΙΑΙΑ. Μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής δήλωσε : « Ευχαριστώ του προπονητές μου Κο ΘΑΝΑΣΗ ΖΑΧΟ & ΜΑΣΑΛΗ, σε αυτόν όμως που χρωστάω τα περισσότερα είναι στον Κο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΓΡΙΟΓΙΑΝΝΗ για το σημείο που έχω φτάσει. Ευχαριστώ τον αθλητικό διευθυντή της ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ για την επαγγελματική προσέγγιση που έκανε για να με φέρει στο σωματείο». Η διοίκηση της ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής ευχαριστεί τον Κο ΘΑΝΑΣΗ ΖΑΧΟ & ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΡΑΓΓΕΛΗ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ (Δεξί Χαφ) : Γεννήθηκε το 1995. Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Θεσσαλονίκη από τις ακαδημίες του ΣΑΒΒΑ ΚΩΦΙΔΗ σε ηλικία 5 χρονών, στην συνέχεια και σε ηλικία 12 χρονών πήγε στον ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ έως 15 – 16 χρονών. Ο ποδοσφαιρικός του δρόμος την επόμενη χρονιά είχε σταθμό τον ΑΕΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ για 2,5 χρόνια, μετεπήδησε την επόμενη χρονιά στον ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ όπου κέρδισε για την περσινή αγωνιστική χρονιά μία θέση στο δυναμικό του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ για το πρώτο μισό του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και ολοκλήρωσε την σεζόν που τελείωσε φορώντας την φανέλα του ΑΧΙΛΛΕΑ – ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.
Μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής δήλωσε : « Θα βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ και το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ ωραίο στο χρονικό διάστημα που συμμετέχω στις προπονήσεις ».

Καλωσορίζουμε τους ποδοσφαιριστές μας και τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με την βυσσινί φανέλα και ακόμα περισσότερες επιτυχίες με την ομάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου