ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΟ ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ

Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Έναρξη των εγγραφών στα τμήματα υποδομής της ακαδημίας,

Η Διεύθυνση της ακαδημίας σας ενημερώνει ότι ο Α.Ο. ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ, ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών στα τμήματα υποδομής της ακαδημίας, για την σεζόν 2015 – 2016.

Οι εγγραφές των νέων μικρών ποδοσφαιριστών και οι επανεγγραφές των παλαιών, θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 23 Αυγούστου, καθημερινά (εκτός Σαββάτου & Κυριακής), από τα γραφεία της ομάδας (Γήπεδο : Ορυζομύλων), Αιγάλεω, από 17:30 έως 20:30. Η πρόσκληση (δικαίωμα εγγραφής) απευθύνεται σε όλα τα παιδιά με ημερομηνία γεννήσεως από 01/01/1998 έως την 31/12/2010.

Λόγω της ορθής λειτουργίας της ακαδημίας ,πάνω σε νέες βάσεις που μπήκαν στην περσινή περίοδο και στα ποδοσφαιρικά και παιδαγωγικά πρότυπα, καθώς και του αυξημένου ενδιαφέροντος για την εγγραφή μικρών ποδοσφαιριστών , παρακαλούνται οι γονείς να προσέλθουν εγκαίρως στα γραφεία της ομάδος για την διαδικασία της εγγραφής των νέων και την επανεγγραφή των παλαιών, προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα κατά την κατάρτιση των τμημάτων.

Τα δίδακτρα για την σεζόν 2015 – 2016 παραμένουν στο ίδιο επίπεδο με την περσινή περίοδο.
Με την εγγραφή τους οι αθλητές των τμημάτων θα δικαιούνται δωρεάν είσοδο στους εντός έδρας αγώνες της Α.Ε.Κ. F.C. , της αντρικής ομάδας και ασφαλιστική κάλυψη. Επίσης υπάρχει συνεργασία με διάφορες εταιρίες οι οποίες κάνουν προσφορές και εκπτώσεις σε προϊόντα και παροχές υπηρεσιών.

Η Διεύθυνση της ακαδημίας εντός του μηνός Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιήσει τον αγιασμό και την επίσημη παρουσίαση των υπευθύνων των τμημάτων, των προπονητών και των εξωτερικών συνεργατών .

Ο Αθλητικός Διευθυντής της ομάδος, στο πλαίσιο της εποικοδομητικής συνεργασίας μας που ξεκίνησε πέρσι με το νέο εγχείρημα της, θέτοντας ως επίκεντρο πάντοτε τους νεαρούς παίκτες και την αθλητική και πνευματική εξέλιξη αυτών, σας εύχεται

ΚΑΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου